Gemeentelijk Grondstoffencongres 2023 Gemeentelijk Grondstoffencongres 2023

Ben jij werkzaam in het gemeentelijk afval- en grondstoffenbeheer? Dan is het jaarlijkse Gemeentelijk Grondstoffencongres onmisbaar. Al ruim vijftien jaar is dit hét congres waar onder andere beleidsadviseurs, wethouders, communicatieadviseurs en leveranciers elkaar ontmoeten om de laatste ontwikkelingen in het afval- en grondstoffenbeheer te bespreken.

Net als eerdere edities zijn er, na een kort en inspirerend plenair programma, vier rondes met steeds vier deelsessies en één sponsorsessie om uit te kiezen. Experts delen hun kennis en praten je bij, en collega’s uit de branche delen hun ervaringen uit de dagelijkse praktijk. Op de informatiemarkt bekijk je de nieuwste producten en diensten die bijdragen aan de transitie naar een circulaire economie. Kortom, dit wil je niet missen!

Het thema dit jaar is ‘Samen werken in de keten’. Want daar ligt de sleutel tot een circulair Nederland. Hoe komen we van ‘samen werken’ tot ‘samenwerken’? Met inwoners, leveranciers, inzamelaars en verwerkers, maar ook met bijvoorbeeld producenten en retailers.

Bekijk direct de deelsessies.

Wil je verzekerd zijn van deelname aan de deelsessies van jouw voorkeur, wacht dan niet te lang met aanmelden. Wij hebben ons best gedaan om de toegangsprijs op het niveau van 2022 te houden en dat is gelukt! 

 

De teller staat momenteel op 562 deelnemers!