Fotograaf: Stefan Verkerk
Gemeentelijk Grondstoffencongres 2024 Gemeentelijk Grondstoffencongres 2024

Wauw, wat een opkomst en energie!
Op donderdag 21 maart 2024 hebben we bijna 650 bezoekers mogen verwelkomen op het Gemeentelijk Grondstoffencongres 2024. Een record, en daaruit blijkt wel dat onze branche relevanter is dan ooit. Met onder andere vertegenwoordigers van gemeenten, inzamelaars, verwerkers, producenten, leveranciers en het Rijk, gecombineerd met de keuze uit 20 inhoudelijke sessies, zijn we weer een kleine stapje dichterbij een circulair Nederland.

Hier op de website vind je nu alle beschikbare presentaties. Bekijk de foto's en aftermovie voor een sfeerimpressie van het congres.

Wij willen alle deelnemers, sprekers en sponsoren enorm bedanken voor deze mooie en inspirerende dag en hopen je ook in 2025 weer te zien op het Gemeentelijk Grondstoffencongres!

Presentaties

Sfeerimpressie

Bekijk de aftermovie en foto's voor een sfeerimpressie van het Gemeentelijk Grondstoffencongres 2024.

Aftermovie

Foto's

Gemeentelijk Grondstoffencongres 2024

Contact

Doelgroep
Het congres is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in het gemeentelijk afval- en grondstoffenbeheer.

Organisatie
Het Gemeentelijk Grondstoffencongres wordt georganiseerd door de NVRD en VNG Connect.

Contact
De logistieke organisatie is in handen van VNG Connect. Neem voor vragen contact op via 070-373 84 58 of mail naar vngconnectcongressen@vng.nl.

Sponsoren

Tijdens het Gemeentelijk Grondstoffencongres vormt de informatiemarkt het bruisende centrum van het congres waar de deelnemers samenkomen bij aankomst, in pauzes en tijdens de borrel. Hier praten zij bij met bekenden, ontmoeten zij nieuwe collega’s en doen zij extra inspiratie en kennis op.

Sponsor worden?
Wil je met jouw organisatie ook vertegenwoordigd zijn op de informatiemarkt op het Gemeentelijk Grondstoffencongres in 2025?
Neem dan contact op met beursmanager Bas Kerkhof via bas.kerkhof@vng.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Platinum

Goud

Zilver

Brons